Over ons

Al vijf jaar is Sugarcoated Pictures (op de Gouvernestraat 81 A+C) de plek voor een make-over en fotoshoot in vintage stijl. Vanaf zaterdag 3 maart 2018 kan je op de Rotterdamse Gouvernestraat ook terecht voor haar en make-up: van puntjes knippen tot een full make-over. Met en zonder fotoshoot, altijd klaar voor je close-up!

Het vakvrouwschap van het Sugarcoated Pictures team is een slecht bewaard geheim. Steeds vaker werd Sugarcoated-eigenaresse Vivian Kramer benaderd met verzoeken voor knipbeurten en make-overs zonder fotoshoot. Leuk, maar lastig in combinatie met de drukte in de fotostudio en workshopruimte. Daarom bedacht ze zich geen seconde toen de huurder van het pand vier deuren verderop vertrok: de Sugarcoated Salon!

Voor vintage en foxy ladies
Vivian: ‘Sugarcoated is een begrip en we willen dames helpen de beste versie van zichzelf te benadrukken. Onze kundige kapsters en visagisten zijn gespecialiseerd in looks uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 en draaien hun hand niet om voor een nieuwe coupe, kleuradvies en een goede verfbeurt of een mooie eyeliner. En niet alleen in de vintage stijl! Vrouwen moeten zich gewoon lekker voelen als ze hier de deur uit gaan. En voor sommige dames is dat vintage, en voor anderen is dat ‘gewoon’ foxy. Wij vinden het allemaal fantastisch. En er zijn geen regels: mannen zijn ook welkom!’

Welkom in SugarStreet. Nog even en we kunnen de Gouvernestraat omdopen!