Sugarcoated Color Disclaimer

*Wij mengen de kleur ter plekke waardoor je altijd een op maat gemaakt kleurtje hebt. Vervolgens krijg je van ons een potje met een kleurconditioner mee afgestemd op jouw nieuwe haarkleur!

Hiermee kun je het zelf zo ongeveer 3 keer bijhouden tot je weer bij ons terug komt voor een gehele opfrisbeurt!

**Pastel en “vintage” kleuringen zijn zachtere/lichtere kleuren. Dit zorgt ervoor dat deze kleuren sneller teruglopen/vervagen.

***Wij maken bij het verven altijd gebruik van een zogenoemde ‘hairbond’. Dit is een extra product wat wij toevoegen aan de verf waardoor we langer kleurbehoud en gezonder haar kunnen bewerkstelligen. Het is niet mogelijk om de ‘hairbond’ achterwege te laten om een prijsverlaging te creëren. Wij willen je graag een mooi resultaat geven, en daar kunnen we alleen aan voldoen bij het gebruik van genoemd product.

****Creatieve kleuringen geven (soms) af, houd vooral bij nat haar kleding en beddengoed in de gaten. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor mogelijke vlekken in beddengoed/kleding.

*****Was het haar zo koud mogelijk. Door warm water loopt een kleur sneller terug. Houd er ook rekening mee dat je met creatieve kleuringen niet elke dag het haar moet wassen. Ook dan loopt de kleur sneller terug. 

******Vermijd alcohol houdende haarproducten zoveel mogelijk. Hierdoor kan de kleur sneller vervagen, vooral in direct zonlicht.