Sugarcoated bridal services

We verzorgen graag je (vintage) bridal looks. Haarstyling en make-up. Een prettige relaxte proefsessie in onze Rotterdamse salon en vervolgens een full make-over (locatie naar keuze) op de big day. Alles in handen van 1 professional met als resultaat een perfect samenhangende look en wel zo fijn en makkelijk communiceren.

Proefsessie
Na ontvangst in onze Sugarcoated Salon gaan we onder het genot van een drankje en zoetigheid je wensen bespreken voor de grote dag. Onze zeer ervaren professional gaat vervolgens met je bridal make-over bestaande uit make-up en haarstyling aan de slag. 

De Huwelijksdag
Onze visagiste en tevens haar styliste komt naar een door jou gewenste locatie toe om je bridal make-over te verzorgen. Natuurlijk kan de styliste ook make-up en haarstyling van je moeder/vriendin of bijvoorbeeld getuige verzorgen. Geef ons dit van te voren aan zodat we er rekening mee kunnen houden in de planning.

Inhoud op een rijtje;
- Proefmake-up 
- Proefkapsel
- Bruidsmake-up
- Bruidskapsel

Totaalprijs: €450,- (incl. btw, excl. reiskosten vanaf Rotterdam en excl. eventuele parkeerkosten) 

Extra opties;
(Voor de overige gasten op dezelfde locatie als de bruid)
Vintage hairstyling Deluxe €55,-
Make-up €50,-
Herbruikbare nepwimpers €10,-

Onze vintage wardrobe styliste kan ook vooraf mee bij het aanschaffen van je jurk. Zo ben je verzekerd van een deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies. Prijs op aanvraag

Tip:
Denk ook aan een Sugarcoated Pictures koppel fotoshoot voor een vintage foto van jullie samen te gebruiken op de trouwkaart of op de bedankkaartjes.